نم و رطوبت دیوار می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. ما در این مقاله چند مورد جهت رفع نم دیوار بدون تخریب را برای شما به طور کامل شرح می دهیم. که شما بتوانید بدون نیاز به لوله کش اقدام به رفع نم نمایید.

ابتدا باید علت نم و رطوبت دیوار مشخص شده و به طور کامل منشاء آن رفع شود. سپس اقدام به رفع نم زدگی نمایید. شما می توانید محل رطوبت دیوار را به طور کامل بررسی کرده از علت نشت آن مطلع شوید. چنانچه نشتی قابل ترمیم می باشد، اقدام به رفع کند در غیر این صورت با یک لوله کش ماهر تماس بگیرید.

سرویسکاران ما  جهت رفع نم و رطوبت دیوار ابتدا محل نشتی را با دستگاه های تشخیص ترکیدگی لوله به طور کامل بررسی کرده علت نشتی را مشخص میکند و سپس به طور ۱۰۰% تضمینی توسط مواد نانو بدون هیچگونه تخریب اقدام به رفع میکند. اگر ساکن تهران هستید می توانید برای دریافت خدمات رفع نم دیوار بدون تخریب با ما در تماس باشید.

رفع نم دیوار بدون تخریب

از بین بردن لکه های نم دیوار


برای از بین بردن لکه های روی دیوار همانگونه که در ابتدای مقاله توضیح دادم ابتدا باید محل نشی به طور دقیق مشخص شود. امکان دارد نم زدگی دیوار مربوط به ترکیدگی لوله آب یا شکستگی لوله فاضلاب باشد. اگر در آپارتمان زندگی میکنید امکان دارد نم مربوط به ساختمان همسایه باشد.

در صورتی که احساس کردید نشتی مربوط به لوله کشی آب و فاضلاب می باشد.  پیشنهاد من تماس با یک لوله کش ماهر جهت   تشخیص نشتی لوله و رفع آن می باشد.
سرویسکاران دفتر ایران با استفاده از دستگاههای پیشرفته جهت تشخیص ترکیدگی لوله به دستگاه به محل اعزام می‌شوند بعد از مشخص کردن محل نشتی بدون هیچگونه تخریب محل نشی را توسط تکنولوژی مواد نانو رفع می نمایند.

از بین بردن لکه های نم دیوار

بعد از رفع علت نم و رطوبت دیوار ساختمان چه کنیم؟


شما می توانید بعد از رفع  مشکلی که باعث نم زدگی دیوار و رطوبت آن شده بود اقدام به خشک کردن آن نمایید. تا نم  به قسمت های دیگر سراین نکرده و باعث ایجاد مشکلات دیگر نشود.

رفع نم با سوراخ کاری دیوار: ابتدا قسمت پائینی دیوار، ۵ سانت بالاتر از کف منزل روی دیوار را با دریل سوراخ کرده تا آب جمع شده در داخل دیوار خارج شود. این عمل کمک می کند  قسمت نم کشیده دیوار سریع تر خشک شود.
اگر دیوار شما گچی می باشد رطوبت آن بسیار بالا است. شاید مجبور باشید قسمت نم زده را تراشیده و بردارید. تا به قسمت های دیگر سرایت نکند.

رفع رطوبت دیوار با بخار وپنکه: یکی دیگر از کارهایی که می تونیم جهت رفع نم و رطوبت دیوار  بعد از رفع علت انجام دهیم استفاده از پنکه یا بخار می باشد میتوانید پنکه های زمینی آیا بخاری را در نزدیکی قسمت نامزدی قرار داده تا در اثر گرما به باد پنکه محل  هرچه سریعتر خشک شود.

رفع نم کمد دیواری با مواد رطوبت گیر: اگر محل نشتی شما داخل کمد دیواری می باشد. در این صورت نمی توانیم از بخاری یا پنکه استفاده کنیم، بهترین حالت استفاده از مواد رطوبت گیر می باشد. شما می توانید با تهیه مواد رطوبت گیر شیمیایی یا خاک رطوبت گیر، آن را داخل کمد قرار داده و در کمد را به طور کامل ببندیم، بعد از دو روز متوجه خواهید شد که نم در حال خشک شدن است.

رفع رطوبت با دستگاه رطوبت گیر: چنانچه احساس کردید به طور کلی رطوبت در محوطه منزل شما پخش شده است. جهت جذب رطوبت منزل می توانید. از دستگاه های رطوبت گیر استفاده کنید، این دستگاه با استفاده از جریان هوا رطوبت حاصل در هوا را جذب کرده در نتیجه باعث کم شدن رطوبت و خشک شدن محل نم دیوار می شود.